Contact

SC EQUATOR GROUP SRL

Fabrica RĂCARI:

Str. Ana Ipătescu nr. 241, jud. Dâmboviţa
(Şos. Bucureşti-Târgovişte / DN 71)
 
Cod Unic de Inregistrare: 17708860
Nr. Inmatriculare: J15/695/2005

EQUATOR Group

Formular de contact  EQUATOR Group

  Despre noi

  Suntem o companie de sine stătătoare și avem ca obiect principal de activitate producerea și comercializarea de plăci termoizolante din polistiren expandat ignifugat de diferite dimensiuni și densități sau perle de polistiren, utilizate tot mai des la turnarea de șape ușoare. Compania și-a început activitatea de producție în anul 2006 în fabrica situată în orașul Răcari (județul Dâmbovița).

  EQUATOR Group

  Produsele noastre

  Dibluri pentru polistiren

  Dibluri pentru polistiren

  Rolul acestora este de a asigura o ancorare mecanică adițională a plăcilor …

  Profile de colț cu plasă

  Profile de colț cu plasă

  Profilul de colț este un profil PVC cu margini din fibră de sticlă fiind utilizat la armarea …

  Plasă de armare din fibră de sticlă

  Plasă de armare din fibră de sticlă

  Este impregnată cu polimeri cu rezistență la substanțe alcaline, utilizată pentru …

  Adeziv pentru polistiren

  Adeziv pentru polistiren

  Adezivul folosit pentru sudarea și șpăcluirea plăcilor de polistiren expandat este …

  Polistiren Expandat EPS 50

  Polistiren Expandat EPS 50

  Polistirenul expandat EPS 50 este un material care va oferi proiectelor dumneavoastră …

  Polistiren Expandat EPS 60

  Polistiren Expandat EPS 60

  Izolarea prin polistiren expandat EPS 60 este o variantă excelentă pentru toate persoanele …

  EQUATOR Group

  Blog

  Termosistemul EQUATOR – soluția optimă!

  Equator Group și-a început activitatea de producție în anul 2006 în fabrica situată în orașul Răcari (județul Dâmbovița) și de la data începerii activității de producție suntem prezenți pe piața românească cu produsele noastre de cel mai înalt nivel calitativ.

  Compania are sediul în Răcari și își desfășoară activitatea la nivel regional, având linia de producție și depozitul în Răcari și reprezentanța comercială în București. EQUATOR Group se numără printre primii producători autohtoni de polistiren expandat din 2006 și de atunci este fruntaș pe piața internă de profil prin linia de producție de la Răcari.

  Începând cu vara anului 2010, o nouă linie de polistiren expandat și-a început producția la Răcari pentru o mai bună deservire a regiunii Munteniei. Cu o cifră de afaceri considerabilă în 2009, EQUATOR Group ocupă un loc în vârful ierarhiei producătorilor din acest domeniu.

  Preocupările noastre în configurarea unor pachete comerciale rezultate din cererea pieței de profil se bazează atât pe producția proprie a polistirenului expandat ignifugat, cât și pe materiale auxiliare pentru configurarea termosistemelor pentru construcții. Produsele EQUATOR Group respectă standardul european EN 13163 și acoperă în întregime gama tipodimensionala necesară realizării unei termoizolații de cea mai bună calitate, atât la construcțiile noi, cât și la reabilitarea celor vechi.

  Aducând un plus de confort prin produsele și serviciile noastre, suntem într-un proces continuu de diversificare a gamei de produse comercializate, de adoptare a unor strategii de piață inovative și de promovare a unor produse cu un raport calitate/preț foarte competitiv.

  EQUATOR Group

  Formular de contact