Amorsa este un produs fluid, incolor, de culoare alba sau colorat, fara solventi, rezistent in mediu alcalin, pe baza de rasini sintetice combinate cu silicati de potasiu si adaos de materiale minerale; fara diluanti, este folosit pentru toate tipurile de tencuieli decorative structurate pentru egalizarea straturilor suport puternic/inegal absorbante.

Amorsa se foloseşte pe post de agent de aderenta pe straturi suport minerale, ca de exemplu tencuieli pe baza de var, ipsos sau ciment, beton, placi din gips carton, placi din ciment cu plase şi altele. Stratul suport trebuie sa fie uscat, desprafuit, plan şi portant. Este recomandat, de asemenea, sa nu existe substante oleaginoase sau de orice alt fel, care ar putea forma un strat separator între materiale.

Amorsa se aplica cu bidineaua, trafaletul sau prin pulverizare.

Se recomanda ca in cazul suporturilor cu absorbtie ridicata, grundul sa fie diluat cu pana la 10% apa, pentru a se facilita patrunderea in profunzime si pentru a nu forma doar o crusta la suprafata.

Se va acorda o atentie deosebita timpului de maturizare a suportului si a valorii umiditatii sale reziduale. (in cazul betoanelor 2,5%).

Suprafetele vitrate, usile, ferestrele, tocurile, ramele, etc. vor fi protejate prin acoperire cu folie.

Timp de uscare recomandat: 12 ore la +20ºC; 24 ore la +10ºC.

Compozitia produsului nu are efecte negative asupra sanatatii si mediului inconjurator. Ca atare, poate fi utilizat si la interioarele constructiilor civile.

Caracteristici: imbunatateste aderenta, nu contine solventi, regleaza capacitatea de absorbtie a stratului suport.

Equator

Formular online pentru comenzi rapide

Pentru a comanda polistiren sau oricare alt produs fabricat de Equator Grup sau sa primiti informatii in plus despre oricare produs, accesati link-ul de mai jos

Click Aici