Suna la: 0731.000.051
Luni - Sambata 8:00 - 18:00        

Tencuiala decorativa fatada

tencuiala decorativa

Tencuiala decorativa ofera protectie sporita sistemului termic de izolatie.

Tencuiala decorativa reprezinta ultimul strat de finisaj aplicat pe fatada unei case, ce are in primul rand rol de protectie si apoi rol estetic.

O tencuiala decorativa de calitate permite peretilor sa respire dinspre interior spre exterior si protejeaza peretii de factorii externi.

In functie de compozitia chimica pe care o au le putem incadra in 4 mari categori:

1.Tencuiala minerala: contine ciment , var, pietricele de marmura.

2.Tencuiala acrilica: contine pigmenti, rasini acrilice, pietricele de marmura si este calitativ mai buna decat cea minerala, avand gradul de elasticitate marit.

3.Tencuiala acrilic-siliconica: contine rasini, silicati, pietricele de marmura si este superioara primelor 2 tipuri, avand un grad mare de permeabilitate si impiedica aparitia algelor, muschilor.

4.Tencuiala siliconica: contine rasini siliconice, pigmenti, pietricele de marmura, si reprezinta categoria de top, deoarece este permeabila la vapori, foarte rezistenta la murdarie, conditii atmosferice extreme, cu o  protectie mare la UV.

Tencuiala decorativa este o solutie de finisaj texturat. Exista mai multe tipuri de tencuiala decorativa, insa cele mai des intalnite sunt cele ce urmeaza a fi descrise. Tencuiala acrilica este probabil cel mai des intalnit tip, avand o foarte buna aderenta la suport. Aderenta este data in principal de baza materiala, si anume rasinile acrilice. Acestea pot veni combinate cu adaos de cuart si granule de marmura pentru un efect placut. Un alt tip de tencuiala decorativa este cel mozaic. Acesta contine granule minerale colorate si rasini sintetice. Fiind un material rezistent la actiuni mecanice si intemperii, este recomandat zonelor cele mai expuse. Tencuiala decorativa siliconica se remarca printr-o rezistenta mare la apa, flexibilitate si este utilizata deobicei pentru restaurari, protectia monumentelor. In afara de asta, se utilizeaza si la completarea termosistemelor pentru case noi.

Equator

Formular online pentru comenzi rapide

Pentru a comanda polistiren sau oricare alt produs fabricat de Equator Grup sau sau sa primiti informatii in plus despre oricare produs, accesati link-ul de mai jos

Click Aici
Exista multiple metode prin care peretii exteriori pot fi izolati pentru a impiedica patrunderea frigului in casa. Cea mai utila metoda, insa, s-a dovedit a fi termoizolarea prin polistiren expandat, atat prin calitate cat si prin costurile mici

           


Locatie si Contact

Fabrica RACARI:

 • Str. Ana Ipatescu nr. 241,
  (Şos. Bucureşti-Târgovişte / DN 71)
  jud. Dambovita
 • Tel.Fix 0245 658 550
 • Mobil 0731.000.051; 0731.000.052
 • info@equator.ro

Reprezentanta BUCURESTI::

 • Str Witing nr 5, Bussines Centre,
  birou 1 ,interfon 23
 • Mobil 0731.000.051; 0731.000.052
 • info@equator.ro

Promotie polistiren expandat – 58 lei

58 lei /pachet, TVA inclus.