Tencuiala decorativa pentru soclu, prezinta urmatoarele caracteristici:

  • rezistenta ridicata a suprafetei
  • combinatii diversificate de culori
  • stabilitatea culorii in timp

Tencuiala decorativa pentru soclu contine lianti organici , umpluturi minerale oferind o buna izolare termica a peretilor. Are o rezistenta mare la intemperii ,o protectie sporita impotriva UV, cu o mare permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.

Tencuiala decorativa pentru soclu

Tencuiala decorativa pentru soclu oferita de Equator este ecologica, contribuind astfel la conservarea si protejarea mediului si in acelasi timp nu permite murdariei sa adere la suport.Tencuiala nu degaja vapori toxici sau inflamabili, conferind astfel o protectie indelungata peretilor, iar pentru dumneavoastra un maxim de confort.

Tencuiala decorativa pentru soclu asigura suprafetei rezistenta ridicata la zgariere, lovire si intemperii,destinata obtineri unei acoperiri decorative cu aspect deosebit al suprafetelor.Tencuiala se poate aplica intr-un singur strat, in sistem de finisaj profesional.

Equator

Formular online pentru comenzi rapide

Pentru a comanda polistiren sau oricare alt produs fabricat de Equator Grup sau sa primiti informatii in plus despre oricare produs, accesati link-ul de mai jos

Click Aici