vopsea lavabila

O vopsea lavabila de exterior de calitate trebuie sa aiba o mare putere de acoperire si fie spalata de zeci de ori fara a ramane urme nedorite pe pereti, rezistenta la zeci de cicluri inghet -dezghet.

Alegerea unei vopsele nu poate sa tina cont doar de gustul personal, ci trebuie sa tina cont si de caracteristicile tehnice ale produsului, de proprietatile acestuia care practic ii certifica calitatea, proproprietati pe care producatorul le ofera pentru delimitarea produsului sau fata de competitie.

Ce trebuie sa stim? Cateva criterii de departajare esentiale ale unui produs sunt: -puterea de acoperire -gradul de alb -gradul de lavabilitate -termenul de valabilitate 12 luni, iar in cazul vopselelor speciale el este de 18 luni(sunt foarte multi producatori romani care spun ca produsul contine x si y dar el are temen de valabilitate 12 luni) -posibilitatea colararii in sistem computerizat de colorare(un produs bun cu reproductibilitate mare si stabil se poate colora ).

Un aspect important cand alegem o vopsea lavabila decorativa pentru noua locuinta este alegerea culorii. Culoarea este foarte importanta pentru ca va determina intregul efect al aspectului locuintei. Schema coloristica aleasa poate fi inspirata din florile din gradina, daca avem o gradina in fata casei. Culorile vor fi armonizate in orice caz cu imprejurimile locuintei, pentru un echilibru coloristic optim. Deasemenea, culorile deschise sunt recomandate pentru exterior pentru ca ofera o senzatie de impunator, de grandiozitate. In alta ordine de idei, culorile inchise tind sa se estompeze in timp din cauza expunerii solare.Principalele trasaturi ce tin de vopseaua lavabila sunt termoreflexia radiatiilor solare si infrarosii, caracterul anti-condens si conservarea temperaturii din interior. Aceste aspecte fac din vopsea lavabila o alegere buna pentru finisarea termosistemului.

Equator

Formular online pentru comenzi rapide

Pentru a comanda polistiren sau oricare alt produs fabricat de Equator Grup sau sa primiti informatii in plus despre oricare produs, accesati link-ul de mai jos

Click Aici