fabrica de polistiren

S.C. EQUATOR Group S.R.L. este o companie de sine statatoare si are ca obiect principal de activitate producerea si comercializarea de placi termoizolante din polistiren expandat ignifugat de diferite dimensiuni si densitati sau perle de polistiren, utilizate tot mai des la turnarea de sape usoare.
Compania si-a inceput activitatea de productie in anul 2006 in fabrica situata in orasul Racari (judetul Dambovita).

S.C. EQUATOR Group S.R.L. are Sediul Administrativ, de Productie si Logistica in orasul Racari, pe DN 71 Bucuresti – Targoviste, firma dispunand, de asemenea, de o Reprezentanta Comerciala in Bucuresti.

Prin biroul fabricii de la Racari, se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice. Compania isi desfasoara activitatea la nivel regional, avand biroul comercial, linia de productie si depozitul in Racari si reprezentanta comerciala in Bucuresti.

Produsele noastre sunt distribuite in toata regiunea de centru si de sud-est a Munteniei, avand colaboratori in judetele DAMBOVITA, ILFOV, GIURGIU, PRAHOVA, ARGES, CALARASI, IALOMITA, TELEORMAN si in BUCURESTI.

Equator

Formular online pentru comenzi rapide

Pentru a comanda polistiren sau oricare alt produs fabricat de Equator Grup sau sa primiti informatii in plus despre oricare produs, accesati link-ul de mai jos

Click Aici