montaj termosistem

Montaj termosistem – beneficii

Multe case si imobile din ziua de astazi sunt construite fara un montaj de termosisteme. Acestea nu vor beneficia de calitatile acestei actiuni. O parte esentiala a constructiei este izolatia termica si fonica. De ce? Pentru ca in lipsa acesteia caldura se pierde, si noi resimtim iarna frig, iar vara caldura. Mai mult, suntem asaltati de zgomotele din exterior. Pentru ca transferul de atmosfera dintre cele doua medii, interior si exterior, nu este facut in mod adecvat. Aerul nu circula corespunzator printr-un perete neizolat. Este foarte simplu de inteles cum actiunea unui termosistem poate schimba radical nivelul randamentului termic.Printr-un monataj termosistem se realizeaza o izolatie adecvata ce reduce umezeala si o indeparteaza prin transfer in atmosfera, astfel peretele nu dezvolta mucegai si bacterii.

Un montaj de termosistem este o investitie intr-o conditie de trai care in secolul nostru a devenit indispensabil: confortul termic.

Am vorbit despre calitatile unui montaj de termosisteme, dar cel mai important aspect ramane protectia peretelui locuintei. Aceasta protectie implica implicit si protectia interiorului. Astfel, printr-un montaj  termosistem veti putea sa va feriti casa si viata de mucegai, umezeala, condenssi altele. Este, deci, imperios necesar oricarei locuinte. Nu implica costuri care sa nu fie amortizate in timp prin scaderea facturilor la energie sau caldura.

Equator

Formular online pentru comenzi rapide

Pentru a comanda polistiren sau oricare alt produs fabricat de Equator Grup sau sa primiti informatii in plus despre oricare produs, accesati link-ul de mai jos

Click Aici