Avand in vedere toate avantajele oferite, placile de polistiren expandat EPS 60 reprezinta o solutie rapida si utila pentru orice cladire.S-a constatat ca, in timp, cheltuielile realizate pentru izolarea unei locuinte vor fi acoperite de economisirea energiei din fiecare luna. Prin urmare, izolarea prin polistiren expandat EPS 60 este o varianta excelenta pentru toate persoanele care vor comfort la un pret redus.

Polistiren Expandat EPS 50

Polistiren Expandat EPS 60

Domenii de utilizare

Placile termoizolanate fabricate din materie prima ignifugata EPS 50 pentru cladiri se utilizeaza astfel:

  • izolarea spatiilor libere
  • izolarea peretilor pe interior
  • izolarea pe interiorul sarpantelor

Date tehnice

Conductivitatea termica :  0,040 W/mK
Difuzia vaporilor : 20÷50 Mg/Pa.h.m
Rezistenta la incovoiere : BS 108≥108 BS KPa
Rezistenta la tractiune: TR 72≥72 Kpa

vizualizati declaratie de performanta eps 50 2015
si fisa tehnica eps 60

Principalul avantaj oferit de izolarea prin polistiren expandat EPS 60 este economia lunara. Studiile efectuate in domeniu arata ca o locuinta bine izolata astfel va avea un consum cu pana la 50% mai redus de caldura. Datorita caldurii care se pastreaza pe o perioada indelungata, locuitorii traiesc in acelasi comfort economisind sume substantiale de bani.Mai mult, acelasi principiu se poate aplica si in sezonul cald, temperatura rece pastrandu-se mai multa vreme in casa.

Equator

Formular online pentru comenzi rapide

Pentru a comanda polistiren sau oricare alt produs fabricat de Equator Grup sau sa primiti informatii in plus despre oricare produs, accesati link-ul de mai jos

Click Aici