plasa armare fibra sticla

Plasa armare fibra sticla imbunatateste rezistenta mecanica a suprafetei

Plasa armare fibra sticla este  impregnata cu polimeri cu rezistenta la substante alcaline, utilizata pentru armarea stratului de protectie a termoizolatiei.

Prin parametrii mecanici ridicati (rezistenta la rupere > 1500 N/5 cm si alungirea aferenta< 35 ‰),  plasa confera sistemului o rezistenta suplimentara la eforturile de intindere rezultate din diferentele de temperatura, cicluri inghet-dezghet si solicitari mecanice (lovituri, izbituri, etc.) ce apar la exterior.

Recomandare:

utilizati plasa din fibra de sticla de minim 145 gr/mp.

Equator

Formular online pentru comenzi rapide

Pentru a comanda polistiren sau oricare alt produs fabricat de Equator Grup sau sa primiti informatii in plus despre oricare produs, accesati link-ul de mai jos

Click Aici

Plasa armare fibra sticla prezinta un  avantaj important : usurinta de utilizare, aplicandu-se deosebit de usor, in felul urmator. Primul pas este tratarea suprafetelor cu ipsos sau chit, urmand ca reteaua de tesatura de sticla sa fie presata intr-un strat de tencuiala. Plasa armare fibra sticla se fixeaza folosind capse sau suruburi, urmand ca la final sa se aplice un alt strat subtire de tencuiala. Fiind atat de usor de utilizat, plasa din fibra de sticla este alegerea celor mai multi in ceea ce priveste armatura unui sistem compozit de termoizolatie.